Най-нови корици

Станимира Колева отново на подиума в България

Станимира Колева отново се появи на подиума в България по време на  ревюто на Евгения Живкова. Звездата от „Визаж” откри тематичното модно дефиле „Червено и черно” в зала 3 на НДК.

 


Вярна на високия си стил и класа, Жени Живкова и този път се довери на професионалните модели на „Визаж”, които представиха  новата й есенно-зимна колекция. Изисканите тоалети на подиума показаха топмоделите ни Кристина Несторова, Биляна Йотовска, Виктория Джумпарова, Юлия Юревич, Ромина Андoнова – Мис България 2010, Антония Петрова – Мис България 2009, Невена Воденичарска и още много други.

 

 


В омайващ булчински тоалет новата сензация на родното кино съответно и закри ревюто на Жени Живкова. Шаферка й бе Катерина Славкова – племенничка на прочутата дизайнерка.

  
Станимира от години работи навън в световните модни мегаполиси Париж, Милано, Ню Йорк. В момента е в България и съчетава професионалните модни ангажименти със снимки в главната роля на новия филм на Иво Стайков - „Пъзел”. Едновременно с това Станимира се грижи и за 10-месечната си дъщеричка, която я придружаваше на репетициите на националното модно събитие. Докато майка й репетираше, малката Мария се ползваше с ласките и вниманието на всички присъстващи в бекстейджа.

Фотография: Булфото и Георги Божиков за Hammer Studio

16 септември 2011 г., София